Business center of kantoorruimte in België

Onderstaand overzicht laat de plaatsen zien met beschikbare kantoorruimte en business centers in [Place. Vind eenvoudig en gratis huurkantoorruimte op Businesscenters.be. Klik op een regio of stad om een overzicht van beschikbare kantoren te zien. Of : klik op de kaart en vind uwmeteen kantoorruimte.

Uw voordelen:

  • Flexibele contracten
  • Geen startkosten
  • Kantoren van 1-20 personen
  • Inclusief faciliteiten

Zo makkelijk vindt u een kantoor:

Zoek in een stad of gebied

Kies een kantoor

Ontvang informatie over het huurobject

 

 

Vind uw kantoor:
Of

Kies een business center in België

U bespaart veel geld en moeite door voor een business center te kiezen, in plaats van een gewoon huurkantoor. Wanneer u voor een bedrijfsverzamelgebouw of een business center kiest, krijgt u namelijk een compleet pakket dat het volgende bevat: huurbedrag, belasting, gebruik van meubels, licht, verwarming, airconditioning, breedband internet, onderhoudswerkzaamheden, receptiedienst, schoonmaak, beveiliging, diverse verzekeringen, gebruik van keuken en toilet. U hoeft alleen aan uw bedrijf te denken. De rest is in professionele handen.

Beste prijzen voor business centers in België

Voor een vaste maandelijkse prijs krijgt u een complete kantooroplossing. Standaard gelden de prijzen per gehuurde werkplek of gehuurd bureau in België. Vaak is gebruik van vergaderruimten en kopieermachine bij de vaste prijs inbegrepen. Zo niet, dan betaalt u naar gebruik . Dus behalve geld bespaart u ook tijd en administratieve rompslomp: de verhuurder regelt alle praktische zaken. Zo kunt u zich voor de volle honderd procent richten op uw bedrijf, want over huishoudelijke zaken hoeft u niet meer na te denken.

CO2 neutral website

Lid van:

Wij steunen:

Over ons

Businesscenters.be is België's leidende portaal voor business centers en bedrijfsverzamelgebouwen. Hier krijgt u simpel en snel overzicht over kantoorruimte in heel België.

Lees meer over businesscenters.be

Meest gezocht

Brussel
Antwerpen

Dit zeggen gebruikers

"Het grote voordeel van de site is dat je de zoekresultaten van verschillende steden op één scherm ziet. Dat is makkelijk en overzichtelijk."

Birgitte Henriksen

© Matchoffice • Koloniënstraat 11 • 1000 Brussel • Tel.: +32 02 / 517 71 06 • info@remove-this.matchoffice.com